Følg oss på , og

Interiør rom for rom
balanse.com er et nettsted for deg som er opptatt av livsstil, helse, interiør,  innredningstips, interiørbutikker,  tekstiler, planter, miljø, messer, kurs, Feng Shui, linker mm.  Omgivelsene rundt deg påvirker deg, enten du er på jobben, på besøk eller hjemme hos deg selv. Her finner du sider til inspirasjon for økt balanse der du bor. 
Vårt ekspertpanel bestående av interiørarkitekter, håndverkere samt advokat gir deg råd og tips ved små og store interiørprosjekter.

GODSTOL
Er du på jakt etter ny godstol med god plass, da er kanskje lenestolen i bildet til høyre midt i blinken? Den klassiske formen gjør at den passer inn i de fleste hjem. Ikea har en lenestol med flere typer trekk fra serien Ektorp som ligner til kr 1995,-.  Den på bildet kommer fra
Impressionen

INTERIØR
Er du heldig å ha en peis, enten hjemme eller på hytta, da kan du nyte varmen og gleden en peis gir. Her ser du hvor koselig det blir med puter i ruter, en stor lykt og en kurv med epler. Enkel og rustikk jul med få detaljer.
Konkurranse
Velkommen til å delta i vår konkurranse og vinn årsabo på Vakre Hjem & Interiør! Les mer her. Les mer her.

Bokomtaler
Følg med i våre serie med omtaler av bøker innen livsstil, interiør og hage. Dette er bøker som gjerne kan ligge fremme for inspirasjon og glede. Boken Lises Jul gir inspirasjon til julens små og store selskaper. Les mer her.

Tips rom for rom 
Tid for fornyelse, enten du vil gjøre en stor eller liten fornyelse. Uansett rom i boligen din, en liten forandring er alltid morsomt. Enten du vil ha en ny farge, nye gardiner, nye puter, nytt gulv eller nye møbler.  Klikk deg en tur gjennom rom for rom.
Arbeidsrom>Barnerom>Entre>Kjøkken>Stue>Bad>Soverom

Festbord
Borddekking er en egen kunst. Uansett hvilken stil du velger til dine festbord, er det detaljene som avgjør helheten. Lag feststemning på bordet med lave eller høye dekorative telys/glass med blader, frukt, blomster, kubbelys eller lykter med lys som matcher blomster, servietter og duk/brikke. Bordkort kan være gjestens navn skrevet på et lite kort festet til et silkebånd eller hyssing, engel, hjertesjokolade, kjeks, kongle, skjell, leke, en blomst eller en liten grønn kvist. Mer inspirasjon her.

 

Messer
Trenger du inspirasjon og råd til dine neste boligprosjekter, bør du sette av litt tid å besøke følgende interiør og boligmesser. 
Helårs hytteutstilling, Hellerudsletta/Exporama

Bolig klar for salg?
Trenger du inspirasjon og råd til salg av boligen, kanskje våre tips kan hjelpe deg til en bedre pris? Uansett størrelse på salgsobjektet ønsker man jo best mulig pris. Sett av litt ekstra tid og forbered boligen din for salg. Dette gjelder både utvendig og innvendig. Våre interiørdesignere tar imot små og store oppdrag. Les mer her


www.willanordic.se

Feng Shui i Norge
Feng Shui er en gammel innredningsfilosofi fra Østen som er basert på studier fra naturen om hvordan våre omgivelser påvirker oss. Feng Shui gir oss råd om hvordan vi kan innrede for å få harmoni og trivsel rundt oss både hjemme og på arbeidsplassen.   Grethe Berg Sæthre er kvinnen som startet opp Feng Shui i Norge. Få gode Feng Shui råd på hennes nettside og kanskje et Feng Shui kurs er noe for deg? Det finnes flere gode bøker på markedet som gir innføring i Feng Shui. Infotorg
  Interiørbutikker
 
.....................
 Interiørbøker
 
............................
 Til salgs
  > Leilighet
  > Hus
  > Hytter
  > Eiendom
.....................
 
Til leie
  > Hus
  > Hytter
............................
  >
Finansiering
  > På flyttefot?
  > Boligkatalog
.....................
 
>Enøk
  > Sikkerhet
  > Lover og
  > regler

......................
  > Marked
  > Antikviteter
  > Messer 
  > Utstillinger
......................
  > Interiørkurs
  
.....................
  
> Stilhistorie
 
  

Copyright 2016 © balanse | Kontakt oss  | Ansvarlig redaktør: Henningstad

Råd som søkes er på eget ansvar og vi holdes ikke ansvarlig for utfallet av dem.